چگونه برای ویزای شینگن اقدام کنم؟

ویزای شینگن | کشورهای شینگن | شینگن ویزا | اخذ ویزای شینگن | گرفتن ویزای شینگن | کشورهای عضو شینگن | شرایط ویزا شینگن | مدارک ویزا شینگن | قیمت ویزا شینگن | ویزای شنگن

اگر سوالات شما درباره هر کدام از کلمات بالا باشد در این مقاله به توضیح کامل در رابطه با ویزای شینگن خواهیم پرداخت .

برای پاسخ سوالات خود درباره شینگن و شرایط اخذ ویزای شینگن این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

چنانچه قصد خروج از کشور جهت مسافرت به کشورهای عضو اتحادیه شینگن را دارید ، در این مقاله به تمامی سوالات شما درباره ویزای شینگن پاسخ خواهیم گفت.

جهت کسب اطلاعات برای دریافت ویزای شینگن با کارشناسان خبره امور ویزا در خدمت شما هستیم .

آژانس آریافرپرواز ضمن برگزاری تورهای اروپایی ، انجام امور اخذ ویزای شینگن را برای مسافران ایرانی به بهترین شکل برگزار کرده است .

بنابراین لازم دیدیم که در این مقاله به سوالات مسافران اروپا و علاقه مندان به اخذ ویزای شینگن پاسخگو باشیم.

کارشناسان امور ویزای شینگن آژانس آریافرپرواز بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن را به شما نشان میدهند

توریست های ایرانی که قصد عزیمت به اروپا و استفاده از تورهای اروپایی را دارندمیتوانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایند.

شاید ابتدا لازم باشد کمی توضیح کلی از اتحادیه اروپا و ویزای شینگن بدانید.

ویزای شینگن چیست؟
معاهده شینگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شینگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان - به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.
انواع ویزای شینگن
ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.

ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.

ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

چنانچه بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را ازفنلاند گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید و یا برعکس مقامات مرزی شینگن در فرانسه یا فنلاند می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

ساده ترین راه برای گرفتن ویزای شینگن اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که ما در آژانس آریافرپرواز برای مسافران تورهای اروپایی که در طول سال توسط آژانس آریافر برگزار میشوند از طریق ویزای نوع C شینگن اقدام می نماییم.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن اروپا
مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن اروپا

1)اصل گذرنامه به همراه گذرنامه های قبلی ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفر الزامی میباشد

2) 2 قطعه عکس 4*3 رنگی تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر10روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد

الف) حساب های جاری کارکرد سه ماه اخیر

*درصورت تعداد زیاد تراکنش ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی میباشد

* در صورت نداشتن گردش حساب گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد

ب) سپرده های بانکی

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول میباشد

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هرنفر 000/000/400 ریال باشد

5) اصل سند مالکیت شش دانگ

6) اصل مدارک شغلی

الف) پزشکان : پروانه مطب

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه

د ) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ارائه آخرین فیش حقوقی

ه ) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و ) در صورت خویش فرما : جواز کسب / آگهی تاسیس

• اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می ماند

• ضمانتنامه بانکی به مبلغ 000/000/300 ریال دروجه آژانس آریافرپرواز جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد

• مبلغ ورود به سفارت (€ 60 ) بر عهده مسافر میباشد

• ارائه کارت پرواز رفت و برگشت جهت بازگرداندن ضمانت نامه الزامی میباشد

جهت رفع هرگونه ابهام بابت مدارک مورد نیاز ویزا شینگن با شماره تلفن 88992552 -021 مسئول امور ویزای شینگن آژانس آریافر تماس حاصل فرمایید

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

* ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید.

* اخذ ویزا شینگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تاکنون ویزا شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.

* حدودا چهل روز از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

* بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.

* زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.

* در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

* اخذ ویزا شینگن در آزانس آریافر در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام میشود.

** ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت چک تضمین شده ی بانکی و یا ضمانتنامه بانکی در وجه آژانس آریافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن و پس از برگشت از تور اروپا مسافر عودت داده می شود.

برای مشاوره ویزای شینگن با کارشناسان آژانس آریافر تماس بگیرید

ما برای پاسخگویی به سوالات شما درباره ویزا شینگن آماده هستیم.

ادمین سایت آریافر
pic417005210001