آریافرپرواز

مدارک سفارت سوئیس

مدارک سفارت سوئیس

ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده­ های بانکی.

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین‌­الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم ­های خانه ­دار

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.

چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

pic529100310001

گالری تصاویر

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی

آریافر پرواز

Copyright © 2016 ariafarparvaz.com all rights reserved

db7.view3
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
11300186915557226127321500null1500700عنوان_مقالهnullعنوان مقالهمدارک سفارت سوئیس00مدارک سفارت سوئیس
21300187015557227127321500null1290720متنnullمتنمدارک سفارت سوئیس

ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده­ های بانکی.

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین‌­الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم ­های خانه ­دار

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.

چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

00مدارک سفارت سوئیس

ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده­ های بانکی.

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین‌­الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم ­های خانه ­دار

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.

چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

31300191815558320127321500null16002000عکس_کوچک_1nullعکس کوچک 100pic819100310001
41300192015558321127321500null16102000عکس_کوچک_2nullعکس کوچک 200pic029100310001
51300192215558322127321500null16202000عکس_کوچک_3nullعکس کوچک 300pic229100310001
613001925155554343127321500null15901680عکس_اورجینالnullعکس اورجینال00pic529100310001